Softwares.gr

Προδιαγραφές των προγραμμάτων

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Οι εφαρμογές δεν έχουν υποχρεωτικές μηνιαίες οι ετήσιες συνδρομές. Οι τιμές είναι εφάπαξ χωρίς άλλα υποχρεωτικά μηνιαία ή ετήσια έξοδα.

Παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών (οδηγίες χρήσης) για όλες τις εφαρμογές εντός του ωραρίου λειτουργίας της Softwares.gr (09:00-17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών). Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης.

Οι δωρεάν δοκιμαστικές εφαρμογές είναι απολύτως λειτουργικές με περιορισμό αριθμού εγγραφών και αφότου ο χρήστης επιλέξει να αγοράσει την εφαρμογή ενεργοποιούνται τηλεφωνικά και είναι πλήρως λειτουργικές χωρίς κανέναν περιορισμό.

Τα προγράμματα είναι συμβατά με τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα :
Windows 98 / Windows XP / Windows NT / Windows Server / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10.
Η Softwares.gr δεν ευθύνεται για προβλήματα που πιθανόν να παρουσιαστούν ως αποτέλεσμα αναβαθμίσεων (αυτόματων ή μη) του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών του πελάτη από την στιγμή της ενεργοποίησης της εφαρμογής και μετά.

Οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, σε δίκτυο υπολογιστών, σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb flash (“στικάκι”).

Τα δεδομένα που διαχειρίζονται οι εφαρμογές βρίσκονται αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή σας και όχι στο internet για λόγους ασφαλείας.

Τα προγράμματα μπορούν να λειτουργήσουν σε τοπικό δίκτυο υπολογιστών ή συνδυασμό υπολογιστών σε τοπικό δίκτυο και ταυτόχρονα υπολογιστές συνδεδεμένους μέσα από VPN ή απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω internet ή και υπολογιστές, φορητές συσκευές και τηλέφωνα (ipad, smartphones, κλπ.) μέσω λογισμικών τύπου Teamviewer. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι και εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ανάγκες των τελικών χρηστών.

Οι εφαρμογές δεν απαιτούν άλλα προγράμματα υποβάθρου όπως SQL servers ή άλλα βαριά και κοστοβόρα συστήματα. Είναι απολύτως αυτόνομα, ελαφρά, ασφαλή, ταχύτατα στην λειτουργία τους και με ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Τα προγράμματα έχουν 12 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία τιμολόγησις ή ενεργοποίησης (όποια ημερομηνία είναι προγενέστερη) για τυχόν τεχνικά σφάλματα (bugs) που προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία της εφαρμογής (την συμπεριφορά της κατά την διάρκεια εκτέλεσής της). Η εγγύηση δεν αφορά σε λάθη ή παραλείψεις που αφορούν στον σχεδιασμό των εφαρμογών ή και σε τμήματα και δυνατότητες που οι χρήστες θα επιθυμούσαν να διαθέτουν οι εφαρμογές. Τεχνικά λάθη (bugs) που τυχόν εντοπίζονται, διορθώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγγραφης ενημέρωσης του πελάτη προς την Softwares.gr (αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και απαραιτήτως συνοδευτικά βοηθήματα για τον εντοπισμό του όπως αποτύπωση οθόνης -printscreen-, εκτυπώσεις, κλπ).

Όλα τα τεχνικά θέματα που οι πελάτες θέτουν προς την Softwares.gr πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε εγγράφως (αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και απαραιτήτως συνοδευτικά βοηθήματα για τον εντοπισμό του όπως αποτύπωση οθόνης -printscreen-, εκτυπώσεις, κλπ). Τα θέματα ελέγχονται και απαντώνται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους και μεταξύ 09:00-17:00 Δευτέρα – Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών. Σε περίπτωση που το θέμα αποσταλεί από τον πελάτη μετά τις 17:00 ως ώρα παραλαβής θεωρείται η 09:00 της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Η ελάχιστη απαιτούμενη ανάλυση οθόνης για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών είναι 1024×768 dpi. Μεγαλύτερες αναλύσεις είναι απολύτως συμβατές με τις εφαρμογές.

Κατά τα άλλα, ισχύουν οι όροι χρήσης των προγραμμάτων.

Όλοι οι Όροι Χρήσης, Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Απαιτήσεις Εφαρμογών, Τιμές, και γενικά η Πολιτική της Softwares.gr σχετικά με όλα τα θέματα που σχετίζονται με το λογισμικό της μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

 

Softwares.gr

Κατασκευές λογισμικού, Custom εφαρμογές

Είμαστε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο του ψηφιακού υλικού, της ανάπτυξης custom εφαρμογών, της κατασκευής ιστοσελίδων (σχεδίαση - υλοποίηση στατικών ή δυναμικών σελίδων). Σε όλους αυτούς τους τομείς η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αναπτύξαμε, διαθέτουμε και υποστηρίζουμε αδιάλειπτα μια σειρά από προϊόντα που συγκεντρώνουν την σταθερή προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου όπου απευθύνονται. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας θα ανακαλύψετε πως προσθέσατε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στο ενεργητικό της εταιρίας σας. Χάρη στην αξιοπιστία και την σταθερότητα των προϊόντων μας αλλά και την υποδειγματική υποστήριξη που παρέχουμε προς τους πελάτες μας εξασφαλίζουμε την επένδυσή τους, μειώνουμε τα λειτουργικά τους κόστη και ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Το καλάθι σας