Softwares.gr

Συχνές ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατί δεν μπορώ να δώ Ελληνικούς χαρακτήρες κατά την εγκατάσταση ή την χρήση του προγράμματος;

Πολλές φορές κατά την εγκατάσταση του Λειτουργικού Συστήματος γίνεται ημιτελής εγκατάσταση της υποστήριξης των Ελληνικών χαρακτήρων. Το αποτέλεσμα είναι προβλήματα στην εμφάνιση των Ελληνικών.
Αν δε μπορείτε να δείτε σωστά τα Ελληνικά, ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες ανάλογα με την έκδοση Windows που έχετε :

Ελληνικά στα Windows 7 / Windows 10 / Windows Server

  • Πατήστε: Start (Εναρξη) > Control Panel (Πίνακας Ελέγχου)
  • Κάντε κλικ: στο Clock, Language and Region (Ωρα, Γλώσσα και Περιοχή) ή στο Region and Language (Γλώσσα και Περιοχή) ή στο Region (Περιοχή) ανάλογα με την έκδοση των Windows που διαθέτετε
  • Κάντε κλικ στο: Region and Language (Γλώσσα και Περιοχή) ή στο Region (Περιοχή) ανάλογα με την έκδοση των Windows που διαθέτετε
  • Επιλέξτε την ενότητα Adminstrative (Διαχείριση) και πατήστε το κουμπί “Change system locale” ή “Αλλαγή Τοπικών Ρυθμίσεων Συστήματος”
  • Εάν το windows locale είναι ο,τιδήποτε άλλο εκτός από Ελληνικά τότε αλλάξτε το σε Greek (Ελληνικά) από το Μενού Επιλογών του Current System Locale και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Εάν το windows locale είναι ήδη Greek (Ελληνικά) τότε αλλάξτε το σε Αγγλικά από το Μενού Επιλογών του Current System Locale, κάντε επανεκκίνηση, αλλάξτε το σε Ελληνικά και κάντε δεύτερη επανεκκίνηση του υπολογιστή.

 

 

   

 

Ελληνικά στα Windows Vista

  • Πατήστε: Start (Εναρξη) > Control Panel (Πίνακας Ελέγχου)
  • Κάντε κλικ: στο Clock, Language and Region (Ωρα, Γλώσσα και Περιοχή) ή στο Region and Language (Γλώσσα και Περιοχή) ή στο Region (Περιοχή) ανάλογα με την έκδοση των Windows που διαθέτετε
  • Κάντε κλικ στο: Regional and Language Options (Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας)
  • Επιλέξτε την ενότητα Adminstrative και πατήστε το κουμπί “Change system locale…”
  • Επιλέξτε Greek (Ελληνικά) στο Μενού Επιλογών του Current System Locale

Πιθανόν να χρειαστείτε επανεκκίνηση και/ή ίσως σας ζητηθεί το CD των Windows.

Πώς μπορώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας του προγράμματος και των δεδομένων μου;

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του προγράμματος και των δεδομένων σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να αντιγράψετε ΟΛΑ τα αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο (folder) εγκατάστασης του προγράμματος σε κάποιο άλλο αποθηκευτικό μέσον (π.χ. CD, εξωτερικό σκληρό δίσκο, USB flash, άλλον υπολογιστή, κλπ.).
Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να αντιγράψετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος μαζί με τα περιεχόμενά του.

Γιατί χρειάζεται να ενεργοποιήσω την εφορμογή αφού την έχω αγοράσει;

Η ενεργοποίηση του προϊόντος διασφαλίζει την γνησιότητά του και αποτρέπει την παράνομη αναπαραγωγή και χρήση του. Η διαδικασία της ενεργοποίησης είναι ευρέως διαδεδομένη μέθοδος και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες (συμπεριλαμβανομένων και εταιριών κατασκευής Antivirus). Η ενεργοποίηση γίνεται τηλεφωνικά και διαρκεί 5 λεπτά. Διαβάστε επίσης την Αδεια Χρήσης & τους Ορους Χρήσης που περιλαμβάνονται στο προϊόν.

Ποιά λειτουργικά συστήματα υποστηρίζει η εφαρμογή και τι απαιτήσεις υπολογιστικής ισχύος έχει;

Η εφαρμογή είναι κατασκευασμένη για λειτουργικά συστήματα : Windows 95/98/ME/XP/NT/2000/Vista/Windows 7/Windows 10/Windows Server.

Στην περίπτωση λειτουργικών συστημάτων Windows 64 bit, αλλά και σε κάποιες άλλες ειδικές περιπτώσεις, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του προγράμματος σε μορφή 32 bit. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε την έκδοση 32 bit αντί αυτής των 16 bit. Εάν η έκδοση 32 bit δεν είναι διαθέσιμη καλέστε μας στο 210 65.25.258 και θα φροντίσουμε να την λάβετε.

Οι απαιτήσεις συστήματος για την σωστή λειτουργία του προγράμματος είναι πραγματικά ελάχιστες:

Υπολογιστής Pentium 1 ή μεγαλύτερος

Κεντρική μνήμη 32 ΜΒ ή μεγαλύτερη

Χρήση “Ποντικιού” (Mouse)

Ανάλυση οθόνης 1024×768 dpi ή μεγαλύτερη για βέλτιστη χρήση

Χρώματα 256 ή περισσότερα

Ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο τουλάχιστον 2 ΜΒ για την εγκατάσταση

Πώς θα βρω τον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος;

Εάν το πρόγραμμα λειτουργεί σε υπολογιστή laptop ή desktop τότε ο φάκελος εγκατάστασης συνήθως βρίσκεται στον σκληρό δίσκο C: . Μπορείτε να τον βρείτε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα :
Στην συντόμευση του προγράμματος που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε το “Ανοιγμα θέσης αρχείου” ή “Open file location”. Τα Windows θα ανοίξουν αυτόματα τον φάκελο στον οποίο είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί το πρόγραμμα.
Εάν το πρόγραμμα το “τρέχετε” από USB Flash ή αφαιρούμενο εξωτερικό σκληρό δίσκο τότε ο φάκελος εγκατάστασης βρίσκεται σε αυτό το εξωτερικό αποθηκευτικό μέσον.

Ποιές συμπληρωματικές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στον υπολογιστή μου ή/και στο δίκτυο υπολογιστών μου;

Συχνά, κατά την λειτουργία των προγραμμάτων οι χρήστες μπορεί να διακόψουν την χρήση του υπολογιστή για προσωπικούς λόγους (χτύπάει το τηλέφωνο και πρέπει να συνομιλήσουν με πελάτη, πηγαίνουν σε διάλλειμα, συζητούν με κάποιον συνάδελφό τους, κλπ.).

Οι υπολογιστές μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα θα μπουν σε λειτουργία εξοικονόμισης ενέργειας και αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις εάν τα προγράμματά μας είναι ανοικτά (και ειδικά στις περιπτώσεις λειτουργίας μέσω δικτύου υπολογιατών) τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα προγράμματα να “κρεμάσουν” (να σταματήσουν να ανταποκρίνονται).

Για αυτό τον λόγο φροντίζουμε να ισχύουν οι παρακάτω συνθήκες λειτουργίας : Τροποποιούμε τις ρυθμίσεις εξοικονόμισης ενέργειας των υπολογιστών που χρησιμοποιούν τα προγράμματά μας έτσι ώστε να ΜΗΝ μπαίνουν σε κατάσταση ύπνωσης οι σκληροί δίσκοι, οι κάρτες δικτύου και οι κάρτες γραφικών τους. Μπορούμε να επιτρέψουμε την κατάσταση ύπνωσης της οθόνης χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα.

Κατασκευές λογισμικού, Custom εφαρμογές

Είμαστε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο του ψηφιακού υλικού, της ανάπτυξης custom εφαρμογών, της κατασκευής ιστοσελίδων (σχεδίαση - υλοποίηση στατικών ή δυναμικών σελίδων). Σε όλους αυτούς τους τομείς η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αναπτύξαμε, διαθέτουμε και υποστηρίζουμε αδιάλειπτα μια σειρά από προϊόντα που συγκεντρώνουν την σταθερή προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου όπου απευθύνονται. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας θα ανακαλύψετε πως προσθέσατε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στο ενεργητικό της εταιρίας σας. Χάρη στην αξιοπιστία και την σταθερότητα των προϊόντων μας αλλά και την υποδειγματική υποστήριξη που παρέχουμε προς τους πελάτες μας εξασφαλίζουμε την επένδυσή τους, μειώνουμε τα λειτουργικά τους κόστη και ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Το καλάθι σας