Τρόποι πληρωμής

Στη Softwares.gr προσφέρουμε διάφορες επιλογές ώστε να πληρώσετε την ενεργοποίηση και ανανέωση των υπηρεσιών σας. Δείτε την κάθε μια από αυτές αναλυτικά και επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής που δέχεται η Softwares.gr είναι:

1. Τραπεζική Μεταφορά

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στις παρακάτω τράπεζες.

 

Δικαιούχος λογαριασμών: InterSol Μ. Ι.Κ.Ε

 

 Τράπεζα Πειραίως: GR98 0172 1610 0051 6110 6498 549

 Eurobank Ergasias: GR4802601550000130200710006

 

Σε αυτή την περίπτωση αφού κάνετε την παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ανάλογο ποσό έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία που έχετε παραγγείλει. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών (48 ώρες) ειδάλλως η παραγγελία σας ακυρώνεται. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης σας μέσω e-mail, στο sales@softwares.gr αναφέροντας τον αριθμό του προτιμολογίου της συναλλαγής.

Τα στοιχεία του τραπεζικών μας λογαριασμών αναφέρονται και στο προτιμολόγιο.

* Σε περίπτωση που κάνετε τη μεταφορά μέσω κάποιας άλλης τράπεζας θα πρέπει να επιλέξετε ώστε όλες οι χρεώσεις να σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου.

2. Πληρωμή μέσω Paypal

Το PayPal είναι μία υπηρεσία που προσφέρει ασφάλεια στις διαδικτυακές αγορές μας και τις μεταφορές χρημάτων γενικότερα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδικτυακό λογαριασμό στον οποίο καταθέτουμε χρήματα και το χρησιμοποιήσουμε για τις διαδικτυακές μας συναλλαγές. Για κάθε αγορά μας λοιπόν αντί να εισάγουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, εισάγουμε τα στοιχεία του λογαριασμού Paypal. Αυτό φροντίζει να στέλνει αποκρυπτογραφημένες τις πληροφορίες μας στους διαδικτυακούς τόπους που θέλουμε να στείλουμε χρήματα. Με το Paypal εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να πέσουμε θύματα υποκλοπής και αποφεύγουμε τη χρήση των στοιχείων του τραπεζικού μας λογαριασμού που είναι ριψοκίνδυνη και επισφαλής.